Label Minggu Persekolahan 2018

29
7679

Jarang berkesempatan untuk log masuk ke sini, kekangan masa. Sambil-sambil dalam proses menyiapkan Rancangan pengajaran Tahunan 2018 ini, saya kongsikan label minggu persekolahan bagi tahun 2018 bagi memudahkan guru-guru menyusun perancangan masing-masing. Sekiranya terdapat ralat pada tarikh yang disusun, mohon maklum kepada saya melalui emel [email protected]. Terima kasih Puan Naterah Talib atas perkongsian maklumat minggu ini!

29 COMMENTS

 1. masyaAllah tabarakkalah.benar2 terima kasih cg ayu kerana sudi berkongsi.BRM saya ceria dgn label mingguan yg cg ayu buat tahun lepas.
  alhamdulilah, tahun ini, label yg cg ayu buat makin cantik.
  jika sudi boleh kongsikan cara cg ‘solekan’ BRM cg.

 2. Assalamualaikum, terima kasih atas usaha Cikgu Ayu. Boleh saya buat permintaan untuk Cikgu Ayu hasilkan label minggu persekolahan bagi sekolah-sekolah di Negeri Johor, Kelantan, Terengganu dan Kedah? Semoga segala usaha dan jasa CIkgu Ayu dirahmati Allah selalu, amin.

  • Terima kasih ats perkongsian.boleh saya minta cikgu labelkan minggu persekolahan utk negeri johor,kelantan,terengganu dan kedah? Terima kasih

  • Assalamualaikum, terima kasih atas perkongsian dan usaha Cikgu Ayu yang hebat kepada kami. Boleh saya buat permintaan untuk Cikgu Ayu hasilkan label minggu persekolahan bagi sekolah-sekolah di Negeri Johor, Kelantan, Terengganu dan Kedah? Semoga segala usaha dan jasa CIkgu Ayu dirahmati Allah selalu, amin.

 3. waalaikumusalam…. alhamdulillah… terima kasih di atas perkongsian ilmu ini… semoga Allah merahmati kehidupan cikgu sekeluarga… aamiin

 4. Terima kasih di atas perkongsian ini.Menceriakan DPM saya supaya lebih bersemangat untuk mendidik.Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamin.

 5. Terima kasih di atas perkongsian. DPM saya akan lebih ceria.Semoga lebih bersemangat utk mendidik. Semoga segala urusan dipermudahkan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.