Buku Program

Buku Program Hari Karnival dan Kokurikulum

0

Acara kemuncak bagi aktiviti kokurikulum sepanjang tahun, kebiasaannya ialah Hari Karnival Keusahawanan dan kokurikulum. Jika tidak, Hari Kantin. Melalui karnival inilah dapat kita lihat kepimpinan dan kreativiti murid dalam menguruskan tapak aktiviti dan gerai jualan masing-masing. Saya kongsikan buku program ini untuk kegunaan guru-guru yang turut menganjurkan karnival ini. Semoga Allah permudahkan urusan kita semua.

Muat Turun Buku Program Hari Karnival dan Kokurikulum

Buku program Hari Karnival dan Kokurikulum ini disusun untuk kegunaan guru-guru di sekolah. Susun atur bifold ini dilaksanakan untuk memaksimumkan penggunaan ruang.

🌺 Format dan saiz : 
  1. Format : Microsoft Publisher
  2. Size : A4 (Bifold)

Selamat memanfaatkan. Tinggalkan komen dan cadangan supaya kami dapat memberikan hasil yang lebih baik pada masa akan datang! Guru-guru boleh memuat turun buku program melalui pautan berikut:

Cikgu Ayu dot My
Blog Cikgu Ayu dot My merupakan laman perkongsian ilmu dalam bidang perguruan. Para pengunjung blog ini dialu-alukan untuk menyumbang idea dan bahan untuk sama-sama dimanfaatkan bersama pendidik yang lain. - [email protected]

Cuti dan Hari Kelepasan Am 2018

Previous article

Label Minggu Persekolahan 2018

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Buku Program