Muat Turun

Bahan Fail Rekod Pengajaran dan Pembelajaran

87

“Rancangan Pelajaran Harian merupakan terjemahan Rancangan Pelajaran Tahunan yang mengandungi sekurang-kurangnya maklumat seperti objektif,cara bagaimana hendak mencapai objektif dan kenyataan sejauh mana objektif itu tercapai”

You may also like

87 comments

  1. Tak cuba uploadkan bahan² ini ke akaun lain ke cikgu? nak bukak file di atas kdg byk kali x lepas/refresh.. “unable to access the network”

  2. Tinggalkan emel, cikgu. Nanti saya hantar melalui emel 🙂

    1. salam cikgu

      saya nak bahan buku rekod mengajar tu

      1. Waalaikumussalam.
        Silakan muat turun di pautannya.

        Panduan muat turun:
        http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

        1. saya xdapat muat turun…dan banyak kali cuba…help me

    2. mohon bahan bahan sains tahun 4 5 6 terkini 2016
      tq

    3. salam sent dekat saya juga…[email protected]..tq

  3. As salam cikgu saya nak design kulit hadapan yg ada gambar kartun dan warna coklat dan ada logo MGB dibawah boleh tak

    1. Waalaikumussalam. Boleh. Jom kita bincang melalui Facebook. 🙂

      1. as salam….. terima kasih kongsi maklumat…. saya tak dapat nak dowlood

        1. email saya…. [email protected]

  4. assalam , boleh tak saya dapatkan bahan fail buku rekod mengajar. ini email saya :
    [email protected]

    1. Maaf tuan, moleh muat turun melalui pautan di dalam tulisan di atas. 🙂

  5. tq for sharing

  6. mohon share cikgu,,,,tqvm.

    1. Silakan..
      You are welcome. 😀

  7. Saya tak dapat download. So pls email me. Tq

  8. Harap boleh email pd saya bahan buku rph.. [email protected] t.kasih..

    1. Terimak Kasih Banyak2 cikgu.moga pahala berpanjangan.ZHMS

  9. mohon share

  10. tolong emel bahan kat atas tu cikgu..tqvm

  11. terima kasih cikgu

  12. Tolong email saya. Tq sharing

  13. tq cikgu

  14. hai cikgu..boleh tak minta bahan [email protected]..terima kasih

  15. harap cikgu email pada saya bahan buku [email protected]

    1. sy pun sama minta di share

  16. Cikgu boleh emailkan bahan pd saya..
    Tq ya
    [email protected]

  17. Saya nak juga.

  18. Saya nak bahan2 ini .please email kat saya.tqvm

  19. As salam cikgu, mohon email bahan buku rph [email protected]
    Tqvm

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  20. cikgu, mohon share ye..terima kasih..

    1. Silakan. Sama-sama. 🙂

  21. tqvm ckgu ats pkongsian. Smoga ckgu skeluarga sntiasa dirahmati Allah SWT..

    1. Ameen. You are welcome. 😀

  22. Salam…cgu boleh bg bahan ke email..x dapat download…

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  23. assalamulaikum cgu ayu… bolehkah sy minta bahan fail rekod pengajaran dan pembelajaran…tkasih cgu

  24. Terima kasih.. semoga dimurahkan rezeki cikgu

    1. Ameen. Terima kasih atas doanya. 🙂

  25. slm ble mtk bahan fail rekod pgajran cg trbaiklh

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  26. Salam cantik dan kemas. Tahniah.Mohon izin saya nak kongsi rekod pengajaran cikgu. Mohon jasa bsik cikgu agar dpt berkongsi dgn email kpd [email protected]. tq

  27. Smart dan berkualiti patut dikongsi.

    1. Terima kasih. Silakan. 🙂

  28. terima kasih atas perkongsian.boleh email kpd saya cgu..tq

  29. Tq ckg…boleh tak ckg email pada saya..nak download tak [email protected]

  30. As’salam cgu.. Xbole download.. Mohon emailkan ya cgu.. Terima kasih banyak cgu..

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  31. TERIMA KASIH CIKGU, SEMOGA MENDAPAT GANJARAN YANG SETIMPAL DENGAN BAHAN YANG BERKUALITI, AAMIIN….
    MINTA KONGSI BAHAN INI YE CIKGU,

    1. Ameen. Sama-sama. Silakan berkongsi. 🙂

  32. Bahan yg dipaparkan sangat berguna dan mohon utk dikongsi dan di emailkan..terima kc

  33. Tq Cikgu for sharing.. Dh d downloaded…

    1. Alhamdulillah.
      You are welcome. 😀

  34. As salam cikgu.saya x dpt dowload bhn..blh email kpd [email protected]

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  35. salam cikgu. Mohon emel pada saya juga ya. : [email protected] syukran. JZKK

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  36. Salam….cg blh email kepada saya x…terima kasih atas perkongsian…

    [email protected]

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  37. as salam cikgu.boleh tlg email tak sbb tak boleh nak download bahan2 [email protected] kasih bnyk cikgu

  38. assalamualaikum

    cikgu ayu saya x retilah
    klu boleh minta tolong emailkan
    bahan fail rekod pengajaran

  39. Terima kasih cikgu!Moga diberkati usaha cikgu..aaminn

  40. allahuabar…di saat cikgu cikgi lain merungut beban kerja..cikgu boleh buat camni..share fr free…semoga bekalan ini membantu cikgu melalui sirotul mustaqim sepantas kilat dan menjadi tetamu Allah di jannah nanti serta juga beroleh kebahagian di dunia

    1. Terima kasih atas semangat dan doa, insyaallah ini motivasi untuk saya terus memberi. 🙂

  41. Terima kasih dengan perkongsian ini.Ia sangat berguna kepada kita yang bergelar guru

  42. SEMOGA ALLAH MEMBERKATI CIKGU DUNIA AKHIRAT. TERIMA KASIH

  43. Terima kasih cikgu atas perkongsian

  44. salam cikgu..nk juga boleh..tqia cikgu..semoga pjg umur murah rezeki

  45. Tq cikgu for sharing.

  46. salam cikgu. nak jugak cikgu…. blh mail sy….tk

  47. Cikgu.. boleh email kat saya tak? [email protected]. Tqq

  48. tq for sharing

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Muat Turun