Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018

Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018

Rasa lama sangat dah tak beramah mesra di dunia blogging ni. Mula menulis di blog pada tahun 2008/2009 dengan blog AHSFANTASY24.COM. Lebih 10 tahun dan domain tu pun dah dikebas orang. Tahun 2013 bangkitkan semula mood menulis melalui blog baharu CIKGUAYU.MY. Tapi biasalah, tenggelam timbul dihanyut kesibukan bekerja sejak tahun 2013.

Rindu Blogwalking

Sekarang tengah ambil langkah, kumpulkan semula kawan-kawan lama dan kawan baharu yang masih aktif menulis dalam Cikgu Ayu Bloglist. Apa khabar semua? Kita rindu nak blogwalking, rindu nak baca perkongsian sahabat-sahabat dalam dunia yang berbeza.

Sertai Bloglist

Bagi yang sudi berkawan, sudi buat wolcome post, sudi link-exchange dan sudi berada dalam bloglist kita, boleh tinggalkan URL blog dalam ruangan komen. Kita berbesar hati menunggu. 😍

 



Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *