≡ Menu

Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018

Cikgu Ayu, Bloglist, Blogger Pendidikan

Rasa lama sangat dah tak beramah mesra di dunia blogging ni. Mula menulis di blog pada tahun 2008/2009 dengan blog AHSFANTASY24.COM. Lebih 10 tahun dan domain tu pun dah dikebas orang. Tahun 2013 bangkitkan semula mood menulis melalui blog baharu CIKGUAYU.MY. Tapi biasalah, tenggelam timbul dihanyut kesibukan bekerja sejak tahun 2013.

Rindu Blogwalking

Sekarang tengah ambil langkah, kumpulkan semula kawan-kawan lama dan kawan baharu yang masih aktif menulis dalam Cikgu Ayu Bloglist. Apa khabar semua? Kita rindu nak blogwalking, rindu nak baca perkongsian sahabat-sahabat dalam dunia yang berbeza.

Sertai Bloglist

Bagi yang sudi berkawan, sudi buat wolcome post, sudi link-exchange dan sudi berada dalam bloglist kita, boleh tinggalkan URL blog dalam ruangan komen. Kita berbesar hati menunggu. 😍

 

Senarai Blog Sahabat
http://blog.cikguayu.my/

 

{ 2 comments… add one }
  • Cikgu IK May 14, 2018, 12:29 PM

    Assalamualaikum Cikgu Ayu. Saya pun dah lama tak berblogging. InsyaAllah akan kembali menulis dalam masa terdekat. Tahniah atas blog yang hebat ini. InsyaAllah boleh membantu sikit-sikit.

    • Cikgu Ayu dot My Cikgu Ayu dot My May 14, 2018, 9:20 PM

      Waalakumussalam. Kecil tapak tangan, nyiru kita tadahkan. 😇😀

Leave a Comment