Cikgu Ayu, Bloglist, Blogger Pendidikan
Cikgu Ayu

Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018

4

Rasa lama sangat dah tak beramah mesra di dunia blogging ni. Mula menulis di blog pada tahun 2008/2009 dengan blog AHSFANTASY24.COM. Lebih 10 tahun dan domain tu pun dah dikebas orang. Tahun 2013 bangkitkan semula mood menulis melalui blog baharu CIKGUAYU.MY. Tapi biasalah, tenggelam timbul dihanyut kesibukan bekerja sejak tahun 2013.

Rindu Blogwalking

Sekarang tengah ambil langkah, kumpulkan semula kawan-kawan lama dan kawan baharu yang masih aktif menulis dalam Cikgu Ayu Bloglist. Apa khabar semua? Kita rindu nak blogwalking, rindu nak baca perkongsian sahabat-sahabat dalam dunia yang berbeza.

Sertai Bloglist

Bagi yang sudi berkawan, sudi buat wolcome post, sudi link-exchange dan sudi berada dalam bloglist kita, boleh tinggalkan URL blog dalam ruangan komen. Kita berbesar hati menunggu. 😍

 

Senarai Blog Sahabat
http://blog.cikguayu.my/

 

Cikgu Ayu dot My
Blog Cikgu Ayu dot My merupakan laman perkongsian ilmu dalam bidang perguruan. Para pengunjung blog ini dialu-alukan untuk menyumbang idea dan bahan untuk sama-sama dimanfaatkan bersama pendidik yang lain. - [email protected]

Label Cuti Kelepasan Am Sempena Pilihanraya Umum

Previous article

Penggunaan Perkataan Baru atau Baharu?

Next article

You may also like

4 comments

  1. Assalamualaikum Cikgu Ayu. Saya pun dah lama tak berblogging. InsyaAllah akan kembali menulis dalam masa terdekat. Tahniah atas blog yang hebat ini. InsyaAllah boleh membantu sikit-sikit.

    1. Waalakumussalam. Kecil tapak tangan, nyiru kita tadahkan. 😇😀

  2. hello cikgu.. blog yang cantik.. terimaksih kerana benarkan blogwalking..

    http://mdekmal.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.