Bahan Fail Rekod Pengajaran dan Pembelajaran 2016

Bahan Fail

“Rancangan Pelajaran Harian merupakan terjemahan Rancangan Pelajaran Tahunan yang mengandungi sekurang-kurangnya maklumat seperti objektif,cara bagaimana hendak mencapai objektif dan kenyataan sejauh mana objektif itu tercapai” Berikut saya kongsikan bahan-bahan yang perlu dimuatkan ke dalam fail Rekod Pengajaran.

Tidak dapat muat turun bahan?
Lihat tutorial di sini > TUTORIAL MUAT TURUN

Semoga dapat membantu. 🙂

Jangan lupa kongsi bersama rakan:
Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterPin on Pinterest

52 Responses to Bahan Fail Rekod Pengajaran dan Pembelajaran 2016

  1. suhana pakair says:

    Mohon share..moga usaha cikgu diberkati

  2. Cgu su says:

    Cgu …
    Sy nak share semua bahan2 ni.
    Tq sangat2 sbb bantu akak.

  3. khairiah says:

    Assalammualaikum cikgu ayu..
    Terima kasih atas pkongsian ilmu yg sgt2 bguna & amat mbantu. smoga Allah sntiasa mrahmati kehidupan cikgu skeluarga.

  4. ROSNANI BT ABDUL TALIB says:

    Assalamualaikum cikgu ayu
    Mohon perkongsian bahan fail rekod pengajaran
    Tkasih bebanyak

  5. noorisham says:

    Mohon kongsi. Terima kasih. noorishamsulaiman@yahoo.com.my

  6. Hajijah says:

    Assalamualaikum puan.boleh tak mta bahan

  7. SAMSIAH BINTI DOLMAT says:

    terbaik!!!

  8. Smg jasa baik cikgu diberkati Allah jua…

  9. AwamasdownAdem says:

    Tq….

  10. as salam cikgu ayu.boleh emailkan sy semua ni..tima ksh..maklumat yg sgt berguna.

  11. Hafiza bt jusoh says:

    Suka nak belajar dpd Cgu Cgu baharu.
    Dah 22 tahun mengajar ada motivasi apabila dpt berkwn dgn Cgu yg hebat.

  12. diana says:

    Tk..semoga perkongsian ini mnambah kbrkatan rezeki cgu…

  13. Wahida bt abdul wahab says:

    Syukurla…terima kasih kerana berkongsi bahan. .

  14. zureida bt huri says:

    tk cgu ayu sya nak share bhan tsebut tkkkk

  15. Diyana says:

    Cg..terima kasih ye..minta halal semua bhn yg diambil

  16. Mohd Azizi b. Md. Aznan says:

    Terima kasih atas perkongsian.

  17. Noriana Abdul Talib says:

    Alhamdulillah… semoga usaha cikgu ayu dberkati Allah n terima kasih kerana mendidik anak saya Amirah Zulfa Izzati….

  18. atikah says:

    terima kasih..semoga murah rezeki

  19. Jusniah Maddisal says:

    Assalam.. mohon share ya.. moga mendpt ganjaran Allah swt.. tq atas perkongsian 🙂

  20. Rosita says:

    Terbaik….walaupun akk sm tapi suka tgk dgn kreativiti adik

  21. norehan bt jusoh says:

    assalam.
    bleh x email pda saya.moga kita dpt manfaat bersama.tima kasih

  22. Noor Hayati says:

    Terima kasih ..terbaik memang ini bahan yang diperlukan…mohon emelkan ye..tq

  23. cikgu zura says:

    Terima kasih banyak…semua maklumat amat berguna…semoga Allah membalas Jasa baik Cikgu ayu

  24. Nirlawaty says:

    Salam, terima kasih Cikgu Ayu. Saya mohon share ye

  25. Terima kasih,mohon emailkan saya semua bahan tsb.

  26. Mohon emailkan saya semua bahan tsb,terima kasih

  27. Sarinah Zakaria says:

    Mohon saya share ya…mdh2an manfaat yang baik ini dirahmati Allah

  28. Siti Zaikiah bt Abdul Kadir says:

    Mohon share…terima kasih banyak. semoga cikgu sentiasa dirahmati Allah. Cikgu dah memudahkan ramai guru. terima kasih.

  29. Cikgu Nor says:

    Assalamualaikum cikgu….bahan yang amat membantu. Harap dapat share..

    norshakiah@gmail.com

    TQVM cikguu….semoga dimurahkan rezeki..

  30. SOUMIE @SUIZE BINTI AHMIN @ AMIN AHMIN says:

    Terima kasih bahan2 sangat membantu

  31. Rosleh Bin Ajaeh says:

    Terima kasih cikgu, sesungguhnya bahan ini amat bermakna dan bermanfaat buat insan bernama guru, diharap usaha ini diteruskan, inshaAllah bahan ini akan disebarkan buat rakan2 d sini. k TQ

  32. meileena says:

    terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu moga usaha cikgu diberkati Allah.

  33. Haswani hashim says:

    Assalamualaikum…mohon share ye n tkasih atas perkongsian ini.Kalau blh akak nak mnt tlg hntr ke email akak blh ke…tk sekali lg ye dik..

  34. salwati says:

    salam
    terima kasih banyak
    boleh ke emel kan kepada saya
    emel add mafaza2604@yahoo.com
    semoga Allah membalas segala jasa baik cikgu dan diberkati hidup cikgu sekeluarga. aamiiin

  35. Shaliza Saad says:

    terima kasih kerana sudi kongsi ilmu. Semoga Allah memberkati cikgu sepanjang hidup.

  36. jso says:

    thank you for sharing !!!

  37. Z Ashrie says:

    Assalamualaikum, mohon share ya.. smoga Allah sentiasa merahmati & memberkati atas usaha ckgu ini.. syukran..

  38. Khairi says:

    Assalamualaikum cikgu..
    Sy mohon utk dowlod bahan2 yg ada dlm blog cikgu ni yek..semoga usaha cikgu dberkati..i.allah..

  39. Syahirah says:

    Assalamualaikum,, mohon download cikgu.. semoga Allah membalas jasa baik cikgu. 🙂

  40. Noorulaini says:

    Terima Kasih Kerana berkongsi bahan yang sangat membantu.Semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.Izinkan saya guna bahan.

  41. gokusan says:

    Assalamualaikum. Saya mohon download dan guna bahan ya cikgu. terima kasih banyak. semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.

  42. SA'ADAH BINTI SHAFIE says:

    Assalamualaikum…

    Mohon share bahan fail rph. Boleh tolong hantarkan bahan fail ke email firdausfathiaishah@gmail.com

  43. SA'ADAH BINTI SHAFIE says:

    Semoga diberkati dan dirahmati serta dimurahkan rezeki oleh Allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *