Home Penafian

Penafian

by Cikgu Ayu dot My

Blog CikguAyu [dot] My dan pemilik blog CikguAyu [dot] My secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya yang berlaku akibat secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi daripada apa juga kandungan yang diperolehi daripada blog CikguAyu [dot] My.

Segala artikel dan apa jua kandungan di blog CikguAyu [dot] My adalah himpunan serta perkongsian informasi sebagai bahan bantu proses pengajaran dan pembelajaran serta info berkait dunia pendidikan dan sama sekali bukan 100% hak milik asal penulis melainkan hasil pengumpulan maklumat daripada enjin carian dan beberapa sumber lain.

CikguAyu [dot] My sama sekali tidak berniat atau cuba untuk menyinggung atau melanggar mana-mana hak cipta atau harta intelek mana-mana entiti.

Sekiranya anda meyakini bahawa salah satu kandungan  CikguAyu [dot] My telah melanggar hak cipta mana-mana pihak, anda boleh menghubungi kami secara langsung melalui emel [email protected] untuk tindakan lanjut sama ada memberikan kredit atau item yang dinyatakan tersebut dikeluarkan terus daripada tapak.

PERHATIAN: kami hanya berurusan dengan mesej yang memenuhi syarat-syarat berikut :
  1. Maklumkan kepada kami nama, alamat dan nombor telefon anda. Kami berhak untuk mengesahkan maklumat ini.
  2. Nyatakan bahan atau item bahan hak cipta terjejas. Sila berikan maklumat yang tepat dan lengkap untuk pautan URL item yang dimaksudkan.
  3. Jika bahan atau item tersebut merpakan kandungan haram, jelaskan secara ringkas kandungan tersebut dengan dua atau tiga perincian.
  4. Sila pastikan bahawa anda boleh menerima pertanyaan lanjutan daripada kami melalui alamat e-mel yang telah anda gunakan.
  5. Hanya mesej berbahasa Melayu atau Inggeris yang akan dilayan. Anonymous atau mesej yang tidak lengkap tidak akan sama sekali dilayan.

Segala komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan yang diberikan oleh pembaca atau pelawat blog ini adalah di bawah tanggungjawab pemberi komen atau pemberi ulasan atau pemberi pendapat atau pemberi pandangan itu sendiri.Jika komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan tersebut melanggar mana-mana undang-undang, Blog CikguAyu [dot] My dan pemilik blog CikguAyu [dot] My secara khusus, sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut melalui apa-apa cara dan apa-apa keadaan sekalipun.Segala isu atau hal yang diulas di blog ini adalah mengikut pengetahuan dan pengalaman pemilik blog CikguAyu [dot] My.

Salam Kasih,
Cikgu Ayu dan Pasukan CikguAyu [dot] My.

5 comments

alyn April 9, 2014 - 10:35 AM

cikgu?mcm mna nak tahu,yg permhonan sya ni d terima atau tak?

Reply
Cikgu Ayu April 11, 2014 - 12:53 AM

Permohonan apa ya Alyn?

Reply
Koong De Kai March 28, 2016 - 4:39 PM

Hi Cikgu Ayu,

May I know what is the best way to contact you regarding your blog?

Reply
Cikgu Ayu dot My April 8, 2016 - 5:35 PM

Hai Koong,
Boleh hubungi saya melalui e-mel [email protected] 🙂

Reply
Nurul atiqah bt ahmad nadzri January 26, 2017 - 10:12 AM

Cgu sy berminat nk order banting kelas,birthday,n kehadiran..wsup sy 0132716871

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.