Blogwalking Bersama Cikgu Ayu | 2018

by Cikgu Ayu dot My

Rasa lama sangat dah tak beramah mesra di dunia blogging ni. Mula menulis di blog pada tahun 2008/2009 dengan blog AHSFANTASY24.COM. Lebih 10 tahun dan domain tu pun dah dikebas orang. Tahun 2013 bangkitkan semula mood menulis melalui blog baharu CIKGUAYU.MY. Tapi biasalah, tenggelam timbul dihanyut kesibukan bekerja sejak tahun 2013.

Rindu Blogwalking

Sekarang tengah ambil langkah, kumpulkan semula kawan-kawan lama dan kawan baharu yang masih aktif menulis dalam Cikgu Ayu Bloglist. Apa khabar semua? Kita rindu nak blogwalking, rindu nak baca perkongsian sahabat-sahabat dalam dunia yang berbeza.

Sertai Bloglist

Bagi yang sudi berkawan, sudi buat wolcome post, sudi link-exchange dan sudi berada dalam bloglist kita, boleh tinggalkan URL blog dalam ruangan komen. Kita berbesar hati menunggu. ?

 

Senarai Blog Sahabat
http://blog.cikguayu.my/

 

Related Posts

6 comments

Cikgu IK May 14, 2018 - 12:29 PM

Assalamualaikum Cikgu Ayu. Saya pun dah lama tak berblogging. InsyaAllah akan kembali menulis dalam masa terdekat. Tahniah atas blog yang hebat ini. InsyaAllah boleh membantu sikit-sikit.

Reply
Cikgu Ayu dot My May 14, 2018 - 9:20 PM

Waalakumussalam. Kecil tapak tangan, nyiru kita tadahkan. ??

Reply
mdekmal September 24, 2018 - 9:21 PM

hello cikgu.. blog yang cantik.. terimaksih kerana benarkan blogwalking..

http://mdekmal.com

Reply
zool September 28, 2018 - 3:56 PM

https://zolraya.blogspot.com/

hai.. salam perkenalan

Reply
Pha Is December 6, 2018 - 2:02 PM

fuh, dah lama tu.. all the best..

Reply
1001resepimama December 17, 2018 - 1:55 AM

Hai. Selamat maju jaya berblogging

https://1001resepimama.blogspot.com

Reply

Leave a Reply to zool Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.