Muat TurunPentadbiran

Bahan Fail Rekod Pengajaran dan Pembelajaran 2016

52

“Rancangan Pelajaran Harian merupakan terjemahan Rancangan Pelajaran Tahunan yang mengandungi sekurang-kurangnya maklumat seperti objektif,cara bagaimana hendak mencapai objektif dan kenyataan sejauh mana objektif itu tercapai” Berikut saya kongsikan bahan-bahan yang perlu dimuatkan ke dalam fail Rekod Pengajaran.

Tidak dapat muat turun bahan?
Lihat tutorial di sini > TUTORIAL MUAT TURUN

Semoga dapat membantu. 🙂

You may also like

52 comments

  1. Mohon share..moga usaha cikgu diberkati

  2. Cgu …
    Sy nak share semua bahan2 ni.
    Tq sangat2 sbb bantu akak.

  3. Assalammualaikum cikgu ayu..
    Terima kasih atas pkongsian ilmu yg sgt2 bguna & amat mbantu. smoga Allah sntiasa mrahmati kehidupan cikgu skeluarga.

  4. Assalamualaikum cikgu ayu
    Mohon perkongsian bahan fail rekod pengajaran
    Tkasih bebanyak

  5. Mohon kongsi. Terima kasih. [email protected]

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  6. Assalamualaikum puan.boleh tak mta bahan

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  7. terbaik!!!

  8. Smg jasa baik cikgu diberkati Allah jua…

  9. Tq….

  10. as salam cikgu ayu.boleh emailkan sy semua ni..tima ksh..maklumat yg sgt berguna.

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  11. Suka nak belajar dpd Cgu Cgu baharu.
    Dah 22 tahun mengajar ada motivasi apabila dpt berkwn dgn Cgu yg hebat.

    1. Alhamdulillah, saya perlukan bimbingan dan tunjuk ajar daripada guru-guru berpengalaman seperti puan. 😀

  12. Tk..semoga perkongsian ini mnambah kbrkatan rezeki cgu…

  13. Syukurla…terima kasih kerana berkongsi bahan. .

  14. tk cgu ayu sya nak share bhan tsebut tkkkk

  15. Cg..terima kasih ye..minta halal semua bhn yg diambil

  16. Mohon share..
    [email protected]

  17. Terima kasih atas perkongsian.

  18. Alhamdulillah… semoga usaha cikgu ayu dberkati Allah n terima kasih kerana mendidik anak saya Amirah Zulfa Izzati….

  19. terima kasih..semoga murah rezeki

  20. Assalam.. mohon share ya.. moga mendpt ganjaran Allah swt.. tq atas perkongsian 🙂

  21. Terbaik….walaupun akk sm tapi suka tgk dgn kreativiti adik

  22. assalam.
    bleh x email pda saya.moga kita dpt manfaat bersama.tima kasih

  23. Terima kasih ..terbaik memang ini bahan yang diperlukan…mohon emelkan ye..tq

  24. Terima kasih banyak…semua maklumat amat berguna…semoga Allah membalas Jasa baik Cikgu ayu

  25. Salam, terima kasih Cikgu Ayu. Saya mohon share ye

  26. Terima kasih,mohon emailkan saya semua bahan tsb.

  27. Mohon emailkan saya semua bahan tsb,terima kasih

  28. Mohon saya share ya…mdh2an manfaat yang baik ini dirahmati Allah

  29. Mohon share…terima kasih banyak. semoga cikgu sentiasa dirahmati Allah. Cikgu dah memudahkan ramai guru. terima kasih.

  30. Assalamualaikum cikgu….bahan yang amat membantu. Harap dapat share..

    [email protected]

    TQVM cikguu….semoga dimurahkan rezeki..

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  31. Terima kasih bahan2 sangat membantu

  32. Terima kasih cikgu, sesungguhnya bahan ini amat bermakna dan bermanfaat buat insan bernama guru, diharap usaha ini diteruskan, inshaAllah bahan ini akan disebarkan buat rakan2 d sini. k TQ

  33. terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu moga usaha cikgu diberkati Allah.

  34. Assalamualaikum…mohon share ye n tkasih atas perkongsian ini.Kalau blh akak nak mnt tlg hntr ke email akak blh ke…tk sekali lg ye dik..

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  35. salam
    terima kasih banyak
    boleh ke emel kan kepada saya
    emel add [email protected]
    semoga Allah membalas segala jasa baik cikgu dan diberkati hidup cikgu sekeluarga. aamiiin

    1. Waalaikumussalam.
      Silakan muat turun di pautannya.

      Panduan muat turun:
      http://www.cikguayu.my/cara-muat-turun-bahan-daripada-google-drive/ 🙂

  36. terima kasih kerana sudi kongsi ilmu. Semoga Allah memberkati cikgu sepanjang hidup.

  37. thank you for sharing !!!

  38. Assalamualaikum, mohon share ya.. smoga Allah sentiasa merahmati & memberkati atas usaha ckgu ini.. syukran..

  39. Assalamualaikum cikgu..
    Sy mohon utk dowlod bahan2 yg ada dlm blog cikgu ni yek..semoga usaha cikgu dberkati..i.allah..

  40. Assalamualaikum,, mohon download cikgu.. semoga Allah membalas jasa baik cikgu. 🙂

  41. Terima Kasih Kerana berkongsi bahan yang sangat membantu.Semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.Izinkan saya guna bahan.

  42. Assalamualaikum. Saya mohon download dan guna bahan ya cikgu. terima kasih banyak. semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.

  43. Assalamualaikum…

    Mohon share bahan fail rph. Boleh tolong hantarkan bahan fail ke email [email protected]

  44. Semoga diberkati dan dirahmati serta dimurahkan rezeki oleh Allah

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Muat Turun