≡ Menu

Bahan Fail Rekod Pengajaran dan Pembelajaran 2016

“Rancangan Pelajaran Harian merupakan terjemahan Rancangan Pelajaran Tahunan yang mengandungi sekurang-kurangnya maklumat seperti objektif,cara bagaimana hendak mencapai objektif dan kenyataan sejauh mana objektif itu tercapai” Berikut saya kongsikan bahan-bahan yang perlu dimuatkan ke dalam fail Rekod Pengajaran.

Tidak dapat muat turun bahan?
Lihat tutorial di sini > TUTORIAL MUAT TURUN

Semoga dapat membantu. 🙂

{ 52 comments… add one }
  • suhana pakair December 23, 2015, 11:21 PM

    Mohon share..moga usaha cikgu diberkati

  • Cgu su December 24, 2015, 7:31 AM

    Cgu …
    Sy nak share semua bahan2 ni.
    Tq sangat2 sbb bantu akak.

  • khairiah December 24, 2015, 10:21 AM

    Assalammualaikum cikgu ayu..
    Terima kasih atas pkongsian ilmu yg sgt2 bguna & amat mbantu. smoga Allah sntiasa mrahmati kehidupan cikgu skeluarga.

  • ROSNANI BT ABDUL TALIB December 24, 2015, 10:27 AM

    Assalamualaikum cikgu ayu
    Mohon perkongsian bahan fail rekod pengajaran
    Tkasih bebanyak

  • noorisham December 24, 2015, 12:18 PM

    Mohon kongsi. Terima kasih. [email protected]

  • Hajijah December 24, 2015, 1:20 PM

    Assalamualaikum puan.boleh tak mta bahan

  • umi December 24, 2015, 3:02 PM

    terbaik

  • SAMSIAH BINTI DOLMAT December 24, 2015, 10:49 PM

    terbaik!!!

  • Norazah Sarnon December 25, 2015, 1:25 AM

    Smg jasa baik cikgu diberkati Allah jua…

  • AwamasdownAdem December 25, 2015, 7:30 AM

    Tq….

  • normah binti mat nadi December 25, 2015, 8:07 AM

    as salam cikgu ayu.boleh emailkan sy semua ni..tima ksh..maklumat yg sgt berguna.

  • Hafiza bt jusoh December 25, 2015, 9:49 AM

    Suka nak belajar dpd Cgu Cgu baharu.
    Dah 22 tahun mengajar ada motivasi apabila dpt berkwn dgn Cgu yg hebat.

    • Cikgu Ayu dot My Cikgu Ayu dot My December 31, 2015, 8:21 AM

      Alhamdulillah, saya perlukan bimbingan dan tunjuk ajar daripada guru-guru berpengalaman seperti puan. 😀

  • diana December 25, 2015, 11:29 AM

    Tk..semoga perkongsian ini mnambah kbrkatan rezeki cgu…

  • Wahida bt abdul wahab December 25, 2015, 1:18 PM

    Syukurla…terima kasih kerana berkongsi bahan. .

  • zureida bt huri December 25, 2015, 9:16 PM

    tk cgu ayu sya nak share bhan tsebut tkkkk

  • Diyana December 26, 2015, 2:02 AM

    Cg..terima kasih ye..minta halal semua bhn yg diambil

  • syamsuhaila December 26, 2015, 3:59 AM

    Mohon share..
    [email protected]

  • Mohd Azizi b. Md. Aznan December 26, 2015, 6:51 AM

    Terima kasih atas perkongsian.

  • Noriana Abdul Talib December 26, 2015, 10:00 AM

    Alhamdulillah… semoga usaha cikgu ayu dberkati Allah n terima kasih kerana mendidik anak saya Amirah Zulfa Izzati….

  • atikah December 26, 2015, 10:11 AM

    terima kasih..semoga murah rezeki

  • Jusniah Maddisal December 26, 2015, 11:24 AM

    Assalam.. mohon share ya.. moga mendpt ganjaran Allah swt.. tq atas perkongsian 🙂

  • Rosita December 26, 2015, 11:54 AM

    Terbaik….walaupun akk sm tapi suka tgk dgn kreativiti adik

  • norehan bt jusoh December 26, 2015, 1:11 PM

    assalam.
    bleh x email pda saya.moga kita dpt manfaat bersama.tima kasih

  • Noor Hayati December 26, 2015, 4:57 PM

    Terima kasih ..terbaik memang ini bahan yang diperlukan…mohon emelkan ye..tq

  • cikgu zura December 27, 2015, 2:18 AM

    Terima kasih banyak…semua maklumat amat berguna…semoga Allah membalas Jasa baik Cikgu ayu

  • Nirlawaty December 27, 2015, 11:19 PM

    Salam, terima kasih Cikgu Ayu. Saya mohon share ye

  • Wan Rusli Bin Wan Ahmed December 28, 2015, 12:53 AM

    Terima kasih,mohon emailkan saya semua bahan tsb.

  • Wan Rusli Bin Wan Ahmed December 28, 2015, 12:54 AM

    Mohon emailkan saya semua bahan tsb,terima kasih

  • Sarinah Zakaria December 28, 2015, 7:36 PM

    Mohon saya share ya…mdh2an manfaat yang baik ini dirahmati Allah

  • Siti Zaikiah bt Abdul Kadir December 28, 2015, 9:48 PM

    Mohon share…terima kasih banyak. semoga cikgu sentiasa dirahmati Allah. Cikgu dah memudahkan ramai guru. terima kasih.

  • Cikgu Nor December 28, 2015, 11:07 PM

    Assalamualaikum cikgu….bahan yang amat membantu. Harap dapat share..

    [email protected]

    TQVM cikguu….semoga dimurahkan rezeki..

  • SOUMIE @SUIZE BINTI AHMIN @ AMIN AHMIN December 29, 2015, 4:19 PM

    Terima kasih bahan2 sangat membantu

  • Rosleh Bin Ajaeh December 29, 2015, 6:02 PM

    Terima kasih cikgu, sesungguhnya bahan ini amat bermakna dan bermanfaat buat insan bernama guru, diharap usaha ini diteruskan, inshaAllah bahan ini akan disebarkan buat rakan2 d sini. k TQ

  • meileena December 29, 2015, 10:11 PM

    terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu moga usaha cikgu diberkati Allah.

  • Haswani hashim December 30, 2015, 10:54 AM

    Assalamualaikum…mohon share ye n tkasih atas perkongsian ini.Kalau blh akak nak mnt tlg hntr ke email akak blh ke…tk sekali lg ye dik..

  • salwati December 30, 2015, 9:25 PM

    salam
    terima kasih banyak
    boleh ke emel kan kepada saya
    emel add [email protected]
    semoga Allah membalas segala jasa baik cikgu dan diberkati hidup cikgu sekeluarga. aamiiin

  • Shaliza Saad December 30, 2015, 10:06 PM

    terima kasih kerana sudi kongsi ilmu. Semoga Allah memberkati cikgu sepanjang hidup.

  • jso December 31, 2015, 5:03 PM

    thank you for sharing !!!

  • Z Ashrie January 1, 2016, 8:08 PM

    Assalamualaikum, mohon share ya.. smoga Allah sentiasa merahmati & memberkati atas usaha ckgu ini.. syukran..

  • Khairi January 20, 2016, 1:09 PM

    Assalamualaikum cikgu..
    Sy mohon utk dowlod bahan2 yg ada dlm blog cikgu ni yek..semoga usaha cikgu dberkati..i.allah..

  • Syahirah February 11, 2016, 3:30 PM

    Assalamualaikum,, mohon download cikgu.. semoga Allah membalas jasa baik cikgu. 🙂

  • Noorulaini December 27, 2016, 10:23 PM

    Terima Kasih Kerana berkongsi bahan yang sangat membantu.Semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.Izinkan saya guna bahan.

  • gokusan January 2, 2017, 9:31 PM

    Assalamualaikum. Saya mohon download dan guna bahan ya cikgu. terima kasih banyak. semoga Allah membalas segala kebaikan cikgu.

  • SA'ADAH BINTI SHAFIE January 8, 2017, 10:09 PM

    Assalamualaikum…

    Mohon share bahan fail rph. Boleh tolong hantarkan bahan fail ke email [email protected]

  • SA'ADAH BINTI SHAFIE January 8, 2017, 10:11 PM

    Semoga diberkati dan dirahmati serta dimurahkan rezeki oleh Allah

Leave a Comment